wp39b7997f.png
wp964d598f.png
wp47387e02.png
wpe89abd9b.png
wpd798ef1a.png
wp14a58f62.png
wp5c4aa948.png
wp872339bf.png
wpe8af0b7c.png
wp36de23cd_0f.jpg
wp1a258004.png

Op 1 november 2014 ben ik mijn eigen bedrijf Queensize in Noordwijk aan Zee gestart. Zelf draag ik al geruime tijd een grotere kledingmaat en ik vond het steeds lastiger om kwalitatief goede, elegante en toch trendy mode te vinden. In de afgelopen jaren zijn een aantal speciaalzaken in de regio verdwenen terwijl de gemiddelde kledingmaat van vrouwen in diezelfde periode is gestegen naar maat 42/44. De hoogste tijd voor een mooie speciaalzaak in mode voor 'vollere' vrouwen in de Duin- en Bollenstreek.

Voor de vrouwen die moeite hebben met hun maat en daar minder zelfverzekerd door zijn biedt kleding kopen via het Internet weliswaar een anonieme omgeving en soms het gemak omdat je er niet op uit hoeft, toch zijn er grote voordelen aan het kopen in een 'stenen' winkel. Je kunt er de kleding 'in het echt' zien en voelen alvorens tot aankoop over te gaan. Het bespaart je steeds weer de gang naar het postkantoor om de teleurstellende Internet aankopen te retourneren.  

wp16272d6b.png

In een speciaalzaak kunnen vrouwen desgevraagd een oprecht advies krijgen en zonodig kunnen kleine aanpassingen aan de kleding vrijwel direct geregeld worden. Aan mij de uitdaging om vrouwen met een maatje meer ervan te overtuigen dat het niet gaat om de maat die je draagt maar hoe je je maat draagt!

Queensize onderscheidt zich van veel andere 'grote maten' winkels door de inkoop van vooral sportief-klassieke en elegante mode maar daagt ook de jongere vrouw uit om eens te komen kijken naar de toonaangevende, trendy collecties van merken zoals Adia, Miss Yoek en Studio.

Van een little black dress tot een skinny jeans of van een mooie zijden blouse tot een sweatshirt met een hippe print. Queensize biedt een breed scala voor elk type vrouw en in diverse prijsklassen.

Aangevuld met accessoires zoals shawls, tassen en byoux wil ik met Queensize een plek faciliteren waar vrouwen met een royalere maat mooie mode kunnen vinden en goed gekleed, zelfverzekerd en tevreden met hun aankopen de deur uit gaan.

Tot ziens bij Queensize!

Wendy Campfens

 

wp4922a8ef.png